Christoffer Robin BarnkammareKommande ProdukterHandmålat /tillverkatHeminredningSmått & gott

 

Robinstol
Robinstol
799.00Kr

Om oss
Frågor & Svar
Köpvillkor
Kontakt

Om oss

Hos oss finner du vackra och inspirerande inredningsdetaljer. Den Lantliga och den tidlösa Marina stilen ligger oss töser varmt om hjärtat och vi vill kunna erbjuda en unik känsla till varje hem. Det är vår dröm och vision.

Vår "specialité" är handmålade barnmöbler och inredning. Vi arbetar tillsammans med "Christoffer Robin" Barnkammarinredning och tillverkar barn och vuxenmöbler på beställning och handmålar dom efter era önskemål. Se under fliken Christoffer Robin. Vi har alltid ett antal färdig målade barnstolar/möbler att sälja till Er som behöver present eller dop/namngivningspresent på kort varsel. Varje möbel är unik och ingen blir den andra lik, det är charmen tycker vi:)

Vi målar/renoverar även gamla möbler som du kan lämna in. Vi syr även upp gardiner, lampor, sängkläder på beställning. Vi samarbetar även nära med KABA Tapetsör/Proffstapetsören i Kungälv för dom kunder som vill ha hjälp med omklädnad av möbler.

Våra leverantörer kommer från olika delar av Europa men vi har många underbara leverantörer från vårt egna lilla Sverige, men alla har vi valt med största omsorg för att hitta den inspirationen som vi hoppas kunna ge just dig!

Våra fysiska butiker ligger för närvarande i Hisings-Kärra (lagret/webshopen)och på Västkustens pärla Mollösund ligger vår underbara Sommarbutik som har öppet juni-juli-augusti. Kungälvs butiken (Vackra Hem)har från hösten 2013 flyttat tillsvidare och finns just nu i samma lokaler som vår webshop i Hisings Kärra.

Våra Barnmöbler (Christoffer Robin)hittar du i dessa butiker/platser: Corner 75, Strandgatan 75, Kungälv Grinden Interiör I Spekeröd (Stängt måndagar) sen finns barnmöblerna att titta på även på Bvc Lillugglan i Göteborg, som ligger i Läkarhuset på Södra Vägen.

Sortimentet i dom olika fysiska butikerna kan skilja åt pga plastbrist. Men alla barnmöbler skall gå att få på beställning, det går även bra att beställa i webshopen och hämta i någon av våra butiker/utlämningsställen. Vi tar gärna del av dina åsikter om oss för att ha möjlighet att ständigt förbättra vår butik.

Tveka inte att höra av er om ni har funderingar!

 Anna med personal

Fortsätt

är tom...

Ändra / Kassan

01.Dricksglas Lagerkranz
02.Plåtburk Gullan rosa prick Hårband
03.Plåtburk Gullan vit med rosa prick tops
04.Plåtburk Doris Kaffe
05.Plåtburk Doris rosa Kakor
06.Plåtburk för tvättmedel Rosa Grön
07.Matstol Hampton
08.Plåtburk för tvättmedel Rosa Grön
09.Positionskudde Mollösund
10.Snygg gummistövel

Det finns inga recensioner.

Copyright © 2011 rarating.se - E-butik levererad av DistansData