Christoffer Robin BarnkammareKommande ProdukterHandmålat /tillverkatHeminredningSmått & gott

 

Positionskudde Mollösund
Positionskudde Mollösund
399.00Kr

Om oss
Frågor & Svar
Köpvillkor
Kontakt

Köpvillkor

 

Priser och produkter

Priserna är i svenska kronor inklusive moms.

Alla beställningar är välkomna och det finns inget minsta orderbelopp.

Det är ibland svårt att återge en produkt på korrekt sätt med enbart en bild. Vi gör vårt bästa för att du ska få en så rättvis bild som möjligt, men inställningar i din dator kan göra att färgen blir annorlunda och vi reserverar oss för färgavvikelser.

Vackra Hem/Rara Ting har rätt att ändra priser och frakter som är uppenbart felaktiga utan förhandsinformation.

Reservationer mot felskrivningar på hemsidan gällande priser.

Kunduppgifter

Vid första köptillfället ber vi dig fylla i dina kunduppgifter. Dessa måste du fylla i för att vi ska kunna hantera dina beställningar på bästa möjliga sätt.

De personuppgifter du lämnar vid beställning behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part utan ditt medgivande. Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och vill du ta bort uppgifterna hos oss så ordnar vi det. Personuppgiftslagen hittar du på http://www.pul.nu.

Det är viktigt att du anger rätt e-mailadress då orderbekräftelsen skickas dit. Om du behöver ändra dina kunduppgifter kan du kontakta oss på mail: info@rarating.se eller butik@vackrahemdesign.se

Frakter

Frakten debiteras efter DHL:s och postens/Schenkers prissättning.

 Leverans

Din beställning skickas alltid med det billigaste alternativet med antingen posten/DHL/Schenker och tar mellan 1 - 7 arbetsdagar innan den är levererad. Detta gäller inte om varan du beställt inte finns på lagret eller om det är en beställningsvara, info finns på varje artikel.

Du kan också välja att hämta ditt paket på vårt lager i Göteborg. Mer information finns i orderbekräftelsen som du får på mail. Tänk på att distansavtalslagen inte gäller när du hämtar din order på lagret.

Vi gör vårt bästa för att webshopen ständigt ska vara uppdaterad. Dock med viss reservation att vissa varor kan ta slut. Ibland köper vi bara in ett visst antal av vissa varor och då är det först till kvarn som gäller. Information om lagervaror finns på alla artiklar och kommer artikeln in igen så står det där.

Betalning

Hämtar ni varorna på vårt lager eller Kungälvbutiken kan du betala med kort på plats. Vi accepterar de vanligaste betalkorten Visa och Mastercard. Inom kort kommer du att kunna betala med kort direkt på nätet, betalningen sker då via DIBS som har en säker uppkoppling med SSL-kryptering.

Faktura 10 dagar

Du kan även välja Faktura efter sedvanlig kreditprövning. En förutsättning för privatpersoner som handlar mot faktura är att man är folkbokförd i Sverige och är över 18 år gammal. Den adress som anges i beställningen måste stämma överens med den adress som är registrerad i folkbokföringsregistret.

Betalningsvillkoret är 10 dagar netto. Fakturan mailas direkt till dig när leveransen skickas. När du lägger din beställning förpliktar du dig att betala enligt gällande fakturabestämmelser. Påminnelse sker efter 15 dagar och därefter går utebliven betalning direkt till Prioritet Inkasso. Observera att Vackra Hem/Rara Ting inte får ta del av alla dina uppgifter pga Personuppgiftslagen.

Om du ångrar ditt köp eller vill reklamera en vara måste du ändå betala fakturan enligt gällande villkor. Detta för att du ska slippa påminnelseavgift m.m. Ändring av beloppet på fakturan kan endast göras i samråd med Vackra Hem/Rara Ting.
En avgift på 35:- tillkommer när du väljer att betala mot faktura. Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta med 24%.

Förskottsbetalning

Du kan även välja att betala förskott. Inbetalning sker till Bankgiro 775-7404. När betalningen kommit in skickar vi varan/varorna.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Enligt den lagen gäller också att varan skall återlämnas i oförändrat skick. Du står själv för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Paket som skickas med annan fraktfirma än Posten hämtas ej ut.

Vi ersätter dig för varan. Frakt ersätts inte.

Emballera väl! Är varan trasig vid en retur kan vi inte ersätta dig och du får själv ta reklamationen gentemot posten.

OBSERVERA:

Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag!

Ångerrätten gäller inte böcker/tidningar!

Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som tillverkas eller beställs enbart för dig.

Ett paket som inte hämtas ut på posten omfattas inte av ångerrätten så tänk på att alltid hämta ut ditt paket. Därefter går det bra att returnera.

Kontakta ALLTID oss på mail info@rarating.se innan du skickar tillbaka dina varor för mer information om hur du ska göra och för att undvika missförstånd. Om du skickar tillbaka ditt paket utan att kontakta oss riskerar du påminnelseavgift pga att vi ej hämtar paket varje dag. Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej!

Varan ska vara oanvänd och ligga i sitt originalemballage (t ex plastade textilier).

Om vi inte kan komma överens vid vad som gäller vid ångerrätt hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras rekommendationer.

Ej uthämtat paket

Om du av någon anledning inte hämtar ut den order du har beställt kommer vi att debitera dig 400:- för att täcka våra omkostnader. Vi lägger ner mycket tid och omsorg på att packa och skicka paket och en order som inte blir uthämtad är mycket tråkigt för både dig och oss!
Obetalda fakturor går vidare till Inkasso.

Reklamation

Reklamation av felaktig eller defekt vara ska ske så fort felet upptäcks (inom en vecka efter att du mottagit din vara). Kontakta ALLTID oss vi reklamation. Skicka inte tillbaka utan att kontakta oss. Skickar du ändå en vara tillbaka utan att kontakta oss först kan vi inte ersätta dig för frakten. Om du redan vid uthämtning av paketet märker att emballaget är trasigt ska du öppna paketet och kontrollera varan. Är varan trasig reklamerar du direkt till ditt postombud. Vi ersätter varan med en likvärdig eller så får du pengarna tillbaka.

Pengar i retur sker inom 30 dagar.

Om vi inte kan komma överens vid en reklamation hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras rekommendationer.

Miljön

Vår verksamhet påverkar miljön genom de transporter som genomförs. Vi försöker tänka miljövänligt i vår verksamhet och därför återvinner vi ca 80% av alla kartonger och emballage som vi får ifrån leverantören. Därför kan dina varor komma i dessa kartonger. Detta innebär att du som kund inte får nya kartonger med din leverans samt att emballaget/utfyllnaden i största möjliga mån är återanvänt!

Force Majeure

Vid händelse av krig, naturkatastrof, myndighets beslut, uteblivna eller försenade leveranser från leverantörer och underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal samt utfästelse för Rara Tings sida, som gör att Rara Ting ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall ugöra grund till att Rara Ting befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Länka till oss!

Vi uppskattar alla bloggare som skriver om oss och vill på detta sätt ge tillbaka till er!

Vi ger dig 10% rabatt på dina varor som du köper om du länkar till oss. Skriv din bloggadress och ditt namn och kontaktuppgifter.

För att erbjudandet ska gälla måste länkningen ligga på din blogg hela tiden, dvs i sidospalt, ej som ett normalt inlägg. Med jämna mellanrum kan vi titta in på din blogg och skicka ut ytterligare rabattkoder.

Fortsätt

är tom...

Ändra / Kassan

01.Dricksglas Lagerkranz
02.Plåtburk Gullan rosa prick Hårband
03.Plåtburk Gullan vit med rosa prick tops
04.Plåtburk Doris Kaffe
05.Plåtburk Doris rosa Kakor
06.Plåtburk för tvättmedel Rosa Grön
07.Matstol Hampton
08.Plåtburk för tvättmedel Rosa Grön
09.Positionskudde Mollösund
10.Snygg gummistövel

Det finns inga recensioner.

Copyright © 2011 rarating.se - E-butik levererad av DistansData